Khamis, 25 Ogos 2016

dzas soft icecream berwajah baru

Alhamdulillah... hampir 6 tahun kami berkecimpung dalam bidang katering ais krim 
atau lebih dikenali dengan dzas soft icecream di Terengganu.

kini kami berwajah baru dan pastinya...
icecream lebih bermutu.


untuk pengetahuan anda semua, kami menerima tempahan di seluruh kawasan terengganu
tanpa sebarang caj tersembunyi.

untuk maklumat lanjut anda boleh menghubungi kami di 
017-234 0169

2 ulasan:

  1. Balasan
    1. hehehe...masa mula-mula buat icecream ni. kami pusing 1 malaysia kecuali sabah dan sarawak. masa tu belum ada lagi yg buat ice cream ni. sekarang ni...
      bersepah-sepah. dan Alhamdulillah...
      tak yah dah pusing 1 Malaysia. cukup kat Terengganu ni je. :)

      Padam